Roberto Romanello vinner den senaste WPT High Roller

Roberto Romanello vinner den senaste WPT High Roller

Roberto Romanello lämnade nyligen partypoker efter en mycket framgångsrik period som ambassadör. Kort därefter bestämde han sig dock för att delta i WPT Montreal High Roller på partypoker online för $ 5000, men vad ledde till det beslutet, vad tycker han om sin tid på partypoker och hur kom Bet Clever- ägaren och regissören vidare?

Vi pratade med Romanello för att ta reda på det och startade med sin tid att bära den orange diamanten som en partypoker Team Pro och ambassadör.

”Även om mitt partypoker-kontrakt har upphört, har det varit en fantastisk tid att spela med partypoker-märket på”, säger Romanello, det varumärket glittrar i hans ögon ständigt närvarande. ”De har varit lysande på alla sätt och jag har bara bra saker att säga om företaget och alla människor på festen.”

Tittar på WPT Montreal High Roller , Fish and Chip-restauratören Romanello slickade läpparna på potentialen att vinna stora pengar, och han visste att det skulle bli ett tufft fält. Långt ifrån detta avskräckt honom, uppmuntrade detta bara Romanello att spela.

”Jag tycker om att spela de större evenemangen”, medger han. ”Det verkar alltid ta fram mitt A-spel, så jag blev glad att se ett prestigefyllt evenemang på WPT Montreal-schemat. När jag såg High Roller skulle jag spela det säkert. Jag försökte satellit in för $ 530 men var inte bra, så jag köpte indirekt. Lyckligtvis var det en enda kula för att vinna. ”

Det fanns några enorma spelare som stod mellan Romanello och hans slutliga seger, med legender från det moderna spelet som Justin Bonomo, Joni Jouhkimainen och Stephen Chidwick alla djupa. Med spelare som Mikita Badziakowski, Ole Schemion och Timothy Adams som alla betalade in de tre spelarna innan spelet gick ner till de sista åtta spelarna fanns det inga enkla platser att mobba.

”De hade och har min fulla respekt eftersom jag vet vad de alla kan, så jag behövde vara superfokuserad när de var på mitt bord. Jag tycker att det är så imponerande vad Steven Chidwick har uppnått, jag kommer ihåg att han var vid varje evenemang på dagen när vi alla åkte live-kretsen och han var helt engagerad. Jag vet att han har lagt ner enorma timmar av studier i spelet från borden såväl som på det. ”

High Roller-evenemanget började riktigt bra för Walesaren, med Romanello som gick i ledning halvvägs genom turneringen.

”Jag ville bara navigera min stack till finalbordet”, säger Romanello. ”Jag visste att jag skulle öka kugghjulen när det behövdes och det var i princip det jag gjorde. Jag kommer ihåg att jag var sjunde av de sista nio i marker och sedan bara ökade handlingen. ”

Romanello har ett starkt resultat av riktigt mobbande finalbord. Hans tidigare segrar på WPT och EPT Main Event, tillsammans med 216 213 $ som han vann när han blev den nionde spelaren som gjorde anspråk på trippelkronan och vann sitt första WSOP-armband förra året, säkerställer att han alltid respekteras när det kommer till slutet av förfarandet .

”Jag var trehänt med en väldigt stor ledning och fortsatte att stapla på pressen på de andra två spelarna med de stora pengarna. I den sista handen var jag all-in före floppen med ess tio mot ess sex och hade turen att hålla. ”

Romanellos utveckling som spelare har gått hand i hand med hans imponerande uppgång som affärsman, med Bet Clever som har fått stor hyllning. Den gratis spelappen erbjuder spelare det bästa priset för fotbollsackumulatorer och hästkapplöpningsspel, vilket ger sportsbettfans chansen att få bästa avkastning på sitt spel 365 dagar om året.

”Jag är alltid ute efter nya idéer och jag älskar att ta nya satsningar”, säger Romanello. ”Jag är väldigt upptagen med att köra www.betclever.com med mitt team och det kommer några riktigt spännande nya projekt för vadhållningsfans snart.”

Med sitt pokerspel helt klart på en mycket hög standard har Romanello gång på gång visat att han kan sitta med de bästa. Han fortsätter att göra det antingen som affärsman eller vid filten och är en född vinnare.

Roberto Romanello är den typ av professionell vars spelråd – vare sig det gäller poker eller sportspel – skulle vara den typ som vem som helst borde lyssna på från en mycket smart man.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *